Job-uri ideale pentru studenti in perioada facultatii


Stim cu totii ca perioada facultatii este mai putin avantajoasa din punct de vedere financiar. Ceea ce face obtinerea unui job de multe ori o necesitate. Astfel poti deveni independent financiar si iti poti dezvolta abilitati pe care le vei folosi ulterior in cariera.

Iata cateva recomandari:

Freelancer pe IT

Daca esti pasionat de domeniul IT si te pricepi de minune la codificare ai putea sa descoperi ca poti face bani frumosi din aceasta activitate. In ziua de azi sunt multi antreprenori care isi doresc colaborari de tip freelance pentru a-si consolida afacerea printr-un website bine pus la punct sau prin construirea unei aplicatii.

Meditator

Ti s-a spus vreodata ca stii sa explici un lucru foarte bine sau poate ca ai un potential pedagogic? Daca da, ar trebui sa iei in considerare si varianta de a fi un meditator. Alegi materia la care te pricepi cel mai bine si poti sa iti gasesti elevi foarte rapid. Poti sa ajuti un copil sa isi dea examenul de capacitate sau chiar bacalareatul.

Chelner

Probabil acesta este cel mai intalnit job in perioada facultatii. Cei mai multi tineri aleg acest job datorita independentei si a stabilitatii financiare pe care ti-l ofera. Pe langa salariu de baza pe care il ai, poti face bani in plus din bacsis, ceea ce mereu va fi un plus. Un lucru negativ este ca s-ar putea sa trebuiasca sa dedici mai mult timp acestui job, avand in vedere ca vei avea un program full-time.

Barista

Un nou job aparut recent pe piata muncii, dar care a devenit rapid destul de popular in randul tinerilor si nu numai, este acela de barista. Daca esti pasionat de cafea si iti place interactiunea directa cu oamenii, ar trebui sa ii dai o sansa. S-ar putea sa descoperi o lume cu totul noua si plina de arome.

Copywriter

Daca ai mereu cuvintele la tine si esti talentat la scris, ai putea sa incerci jobul de copywriter. Domeniul este destul de interesant, deoarece vei aborda mai multe subiecte si tematici, iar acest lucru iti va largi orizonturile. Pe langa asta, se poate lucra si de acasa, iar programul este destul de flexibil, astfel incat sa iti poti organiza tu programul de munca.

Sunt si alte job-uri pe care ai putea sa le incerci fiind student in perioada facultatii printre care consilier vanzari, promoter, game tester, operator call-center etc. Daca esti curios, ai putea sa vizitezi sectiunea noastra de job-uri si poate gasesti job-ul potrivit pentru tine!

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE