Visele despre cutremure: Vrei sa stii ce inseamna? Afla aici

Un cutremur este un eveniment adesea neasteptat care provoaca multe daune, atat materiale, cat si umane, atunci cand scoarta si mantaua Pamantului sunt zdruncinate violent. Ca toate dezastrele naturale, cutremurul este un semn ca fiintele umane nu pot prevedea tot ce se intampla in jurul lor, ca mai exista aspecte ale naturii pe care nu le pot si nu le vor putea controla.

In randurile urmatoare vom analiza modul   in care cutremurele pot aparea in visele noastre   si ce semnificatii posibile pot avea ele, in functie de modul in care interactionam cu ele si ce fel de circumstante, desigur, ne inconjoara viata de zi cu zi.

Atat pentru barbati, cat si pentru femei, visul la   un cutremur se poate traduce printr-o mare nevoie de control.   Si este ca visatorul ar ramane neprotejat si, eventual, va avea o mare panica, precum si o puternica impotenta atunci cand se confrunta cu un dezastru natural asupra caruia nu stie cum sa actioneze, pentru ca nu il poate opri sau controla in niciun fel.

In acest sens , este interesant ca atunci cand visam cutremur, de multe ori nu ne identificam cu victimele, ci cu dezastrul natural in sine, mai ales daca stim ca exista ceva in viata noastra pe care nu l-am facut corect.

Ca fapt ce ar putea fi evidentiat, profetul Nostradamus a tras o legatura directa intre acest tip de vis si instabilitatea celui care este vizitat de Morpheus. In plus, el a subliniat ca visarea cutremurelor are o dimensiune premonitorie, care prezice o schimbare semnificativa a unei situatii (poate fi in sens pozitiv!, sau chiar o catastrofa.

In sfarsit, trebuie remarcat modul in care Dictionarul Viselor arata ca, in general, visarea la un cataclism de acest tip poate simboliza o profunda preocupare pentru capacitatea de a supravietui socurilor vietii, precum si evoca o trauma suferita, socuri emotionale sau accidente experimentate. Circumstantele care se leaga de ceea ce a fost expus in primul rand: situatii care necesita o nevoie de control.

Visarea cutremurelor: Variante ale acestui tip de vis

Dupa cum s-a explicat deja, puteti visa la un cutremur in o mie si una de moduri, deoarece exista si alti factori care completeaza visul si, astfel, Dictionarul de vise doreste sa detalieze mai bine posibilele aspecte care il compun pentru a va oferi un sens mai rafinat…

Viseaza sa supravietuiesti unui cutremur

Daca visarea la un cutremur poate dezvalui ca visatorul se confrunta cu probleme serioase care ii vor dezechilibra viata,   prin sentimente de neputinta si securitate, supravietuirea unui cutremur in vis transmite un mesaj pozitiv: ca vei sti sa depasesti dificultatile.

Viseaza la un cutremur in care esti ranit

In functie de intensitatea cutremurului pot exista victime. Si daca in vis esti ranit din cauza tremurului,   cosmosul anunta ca vei suferi o pierdere.

Vis la cutremurari in care se deschide pamantul

O imagine care iti vine in minte cand te gandesti la un cutremur este cea a terenului deschis, sau a drumurilor crapate. Si   a visa cu acest aspect este un semn de rau augur , deoarece Dictionarul de vise arata ca ai sanse mari sa pierzi tot ce ai, precum si sa suferi dureri.

De remarcat ca in vise   pamantul este simbolul radacinilor profunde ale fiintei, iar ceea ce ne spune mintea noastra este ca trebuie sa lucram mai mult la originile noastre, sa luam legatura cu stramosii nostri. 

Vis la un cutremur (cand ai probleme cu banii)

Am spus ca tremurul in vise poate fi interpretat si ca o schimbare semnificativa a unei situatii, dar nu trebuie sa fie intotdeauna rau. Si este ca, daca   problemele economice si financiare ne tin intr-un sinvivir   si visam cutremurari, adevarul este ca s-ar putea sa ne prevestim sfarsitul bolilor, pentru ca ele vor fi zguduite.

Viseaza cutremurari si gaseste un adapost

Cu un astfel de vis, este usor sa ghicim ca ni se va intampla ceva bun, nu? Si este ca gasirea unui loc sigur in timp ce pamantul se scutura violent in visele noastre este un mesaj pe care psihicul nostru ni-l transmite despre o criza pe care o avem in viata noastra si pe care deja o depasim.

Visez la un cutremur in casa noastra

Este cunoscut decorul in care se petrece visul tau, pana in punctul in care este propria ta casa? Aici casa ta reprezinta, asa cum este usor de imaginat, familia ta, pe cei dragi si ca exista probleme in ea care trebuie abordate,   care trebuie rezolvate, pentru ca sub acoperisul tau este framantare.

Concluzie: daca visezi tremuraturi, fii atent la amenintari

La urma urmei, cutremurele sunt manifestari ale preocuparilor noastre, poate pentru ca am gresit cu ceva si platim consecintele si nu ne lasa sa dormim in liniste, sau pentru ca sunt elemente care sunt amestecate, dar nu ai putere sa-l controlezi. Asa ca incearca sa detectezi acele amenintari pe care le ai in viata ta de zi cu zi si, incidental, de asemenea, punctele tale forte si modul in care acestea din urma le-ar putea contracara pe prima.

Astfel vei putea recupera securitatea din tine si, de asemenea, o vei transmite celor care iti sunt apropiati. Nu va neglijati si economia, pentru ca neputinta pe care o proiectati in vis inaintea unei miscari de pamant este consecinta unei nepotriviri in bugetele dumneavoastra, sau in mediul dumneavoastra de munca.  Acelasi esti si tu care trebuie sa distrugi tot ce este stabilit, sa provoci acel cutremur, daca lucrurile din jurul tau nu merg bine si sa produci astfel schimbarile atat de necesare pe care le simbolizeaza tremurul.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE