Opt functii Telegram pe care WhatsApp nu ti le ofera

Cel mai probabil este ca aveti cele mai populare doua aplicatii de mesagerie instantanee descarcate pe telefonul mobil, dar stiti cu adevarat avantajele si diferentele pe care vi le ofera Telegram fata de WhatsApp?

Telegram este un serviciu de mesagerie instant dezvoltat de fratii Nikolai si Pavel Durov si s-a nascut ca o alternativa la WhatsApp cu bonusul de a oferi mesaje private.

WhatsApp nu va mai functiona pe mai multe marci de telefoane mobile

Daca esti unul dintre cei care au ambele aplicatii pe telefonul tau mobil, iti prezentam opt functii Telegram pe care WhatsApp nu ti le ofera.

Editati mesajele

Stim ca una dintre cele mai mari batai de cap cand scriem pe telefonul mobil este autocorectia. Dincolo de stergerea mesajului, o optiune oferita de WhatsApp, Telegram va permite sa editati textul pentru a va putea corecta greseala.

Desi mesajul va fi afisat cu o mica legenda pe care scrie „editat”, acest mesaj va fi afisat intr-un mod discret.

Stergeti oricand doriti si fara a lasa urme

Da, stim ca WhatsApp va permite sa stergeti mesaje pentru o perioada de timp, dar in schimb exista un semn care indica aceasta actiune si va ramane in chat.

Telegram , o aplicatie care castiga din ce in ce mai multi adepti, va permite sa stergeti mesajele oricand, oferindu-va optiunea de a le sterge pentru dvs. sau pentru toti membrii chatului (fie cu o alta persoana sau cu un grup) si fara a lasa urma .

Canale

Poate ca este una dintre functiile pentru care folosesti cel mai mult Telegram. Si asta iti permite sa creezi un canal in care poti partaja continut cu persoanele care se aboneaza. Desigur, cei care fac acest lucru nu vor avea optiunea de a scrie si de a participa direct la canal.

Acum, interactiunile pot ajunge in publicatiile pe care le faci, de exemplu poti face sondaje si astfel sa-ti cunosti un pic mai mult urmaritorii.

Limitare la grupuri

Nu este nimic mai enervant decat sa stii ca ai o limita de 256 de participanti in grupurile WhatsApp. Telegram are o diferenta destul de marcata in acest sens, intrucat permite 200.000 de membri intr-un grup.

Chat secret

Daca esti interesat sa ai un spatiu pentru a vorbi despre un anumit subiect si ca acest grup nu este vizibil pentru oameni. Aceasta optiune va va permite sa faceti acest lucru fara probleme: creati chat-uri secrete cu functii adaugate atat de interesante, cum ar fi mesajele care se autodistrug in cateva secunde, impiedicati realizarea capturii de ecran (sau notificati-le ca au fost facute), impiedicati redirectionarea mesajelor, si toate cu criptare de la capat la capat.

Nu depinde de sim

Desi iti cer un numar de telefon la crearea unui cont, iti poti folosi contul Telegram pe diferite dispozitive, datorita faptului ca aceasta aplicatie nu depinde de telefonul mobil . Datorita acestei flexibilitati, puteti crea o porecla cu care alti utilizatori sa va poata adauga, dar nu trebuie sa va cunoasca numarul.

Grupuri dupa geolocalizare

Telegram va permite sa gasiti utilizatori si grupuri publice din apropierea dvs.  Cu acest instrument puteti gasi grupuri de propuneri de cartier, voluntariat in cartier si alte initiative de cooperare.

Controleaza redirectionarea

Stim ca unul dintre cele mai enervante lucruri despre chat-urile de familie este redirectionarea mesajelor. Telegram va permite sa controlati ce persoane va pot redirectiona mesajele.

Cand redirectionati un mesaj de la un utilizator la altul, aceasta aplicatie indica autorul mesajului printr-un link catre contactul sau contul sau.

Acum ca stii care sunt avantajele, te invitam sa te abonezi la canalul nostru Telegram aici! 

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE