Cucereste un barbat Rac: 4 sfaturi pentru a-l face sa se indragosteasca de tine

Probabil ca il cunosti de mult, dar pana acum nu te-ai gandit cu adevarat sa afli cum sa cuceresti un barbat Rac. Ar trebui sa stii ca este o persoana dulce, sensibila si romantica si ca aceasta este calea pe care trebuie sa o urmezi pentru a ajunge la el. Inima lui te asteapta daca stii cum sa ajungi la ea.

Cum sa cuceresti un barbat cu cancer

Una dintre cele mai delicate semne de tratament, una dintre cele mai sensibile si dornice de a fi descoperite de persoana potrivita , asa este acest nativ. Daca tocmai pentru acea persoana ai vrea sa descoperi cum sa cuceresti un barbat Rac, sa incepem prin a te indruma pe calea care te va duce in cele din urma catre el.

Nu presupuneti ca modalitatea de a ajunge la el este o linie dreapta, o cale directa sau o seductie de folosit. Nimic din toate acestea nu functioneaza cu el.  Va trebui sa descoperi unde se afla crapatura din armura sa naturala pentru a intra in ea . Iar daca ajungi la acel punct valoros, vei fi ajuns acolo unde ti-ai dorit, acum este doar o chestiune de a da drumul.

4 sfaturi pentru a-l face sa se indragosteasca

Uitati de regulile conventionale care nu functioneaza cu el. Dar alieaza-te cu sugestiile noastre si captiveaza-l.

1. Fiecare mic detaliu conteaza

Fara cadouri ostentative sau expozitii mari de mijloace pentru a-l distra, pentru ca nimic din toate acestea nu merge cu el. Daca ceea ce vrei este sa stii sa cuceresti un om Rac si sa-l surprinzi, gandeste-te la ceva care-l face sa vibreze, ceva care de indata ce il vede sa stie ca a fost conceput doar pentru el.

Afla ce l-ar emotiona si cauta orice element care il simbolizeaza: Trimitandu-i-l, va sti ca cel care i-l daruieste nu va mai fi orice persoana pentru el.

2. Un drum treptat, incet, dar sigur

Nimic ca semanat cu mici avansuri si semne de afectiune pe masura ce zilele trec, descoperindu-se si apropiindu-se treptat. Nu te grabi in seductie, pentru ca daca vrei sa stii cheia cum sa cuceresti un barbat Rac, despre ce este vorba este ca poti sa -l abordezi cu cat mai multa dragoste si sa te asiguri ca nu este coplesit de asa ceva. multa intensitate a iubirii.lovitura.

Nu, este vorba de a te inarma cu rabdare si de a lasa o dara intreaga de indicii care te vor duce pana in momentul in care vrei sa te deschizi. Calmeaza-te, nu te grabi, fii constient si vei vedea ca se intampla.

3. Trecutul recurent al cancerului

Nu se poate abtine, este genul de persoana cu tendinta de a privi constant inapoi si asta include experientele trecute (inclusiv dragostea). Asa ca nu fi surprins daca aminteste brusc un anumit subiect de conversatie in prezenta ta despre oameni din istoria lui personala inainte sa te cunoasca.

Din fericire, nu exista nicio intentie rau intentionata si nici nu inseamna ceva pentru care trebuie sa va faceti griji. Pur si simplu, daca vrei sa stii cum sa cuceresti un om Rac, asteapta-te ca trecutul lui sa revina in prezent de mai multe ori si insoteste-l in calatoria lui prin zilele trecute . Cu siguranta acel detaliu frumos va atrage atentia in mod deosebit.

4. Are nevoie sa simta stabilitate la fiecare pas: da-i-o

Lipsa de securitate pentru acest semn il face sa sufere mai mult , iar modul lui de a se proteja de el se reflecta in modul sau de a se agata de aspectele vietii sale care ii dau cel putin senzatia ca va dura.

Cu toate acestea, daca o persoana care vine in viata ta si se gandeste cum sa cucereasca un barbat Rac oferindu-i oportunitati de a se tine ferm de ceva in care sa creada, cineva in care sa aiba incredere si sa fie acea persoana… el va putea termina de a lua pasi catre inima acestui semn zodiacal sensibil.

Amintiti-va: cheia pentru a seduce un barbat Rac este…

Cand ajungeti in acest punct, ati putut deja sa investigati sugestiile pe care vi le-am aratat despre cum sa cuceriti un barbat Rac. In acest caz, nimic mai bun decat tezaurizarea ideilor principale pentru a le putea interioriza eficient si a pune in practica acele sfaturi care iti pot veni la indemana atunci cand vine vorba de captivarea acelui barbat.

Incearca sa ai grija de fiecare detaliu cu care o faci sa arate sa straluceasca. Mergi pas cu pas, fara graba, dar incetul cu incetul ii iei mai mult din mana. Priveste fara teama trecutul sau cand ti-l impartaseste, pentru ca daca o face, este pentru ca esti cineva suficient de important pentru el pentru a indrazni sa faca acest lucru si fa-l sa simta ca, alaturi de tine, va fi mereu in cele mai bune maini. 

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE