Sfaturi si horoscopul anual pentru zodia Pesti

Pesti: Clima astrala pentru martie 2022

Pana pe 26, Jupiter este in zodia ta. Aceasta este o oportunitate de a lansa un nou ciclu de realizari in posesia deplina a mijloacelor tale. Faceti-va timp pentru a va revizui initiativele si experientele emotionale anterioare pentru a extrage lectii valoroase din ele, evitati sa repetati greselile trecutului si deschideti calea cu cunoasterea deplina a faptelor. La sfarsitul lunii, nu ceda tentatiei de a-l presa pe celalalt.

Pesti: starea ta de spirit pentru martie 2022

Actionezi in secret si rabdarea ta este pusa la incercare. Totusi, acesta este cel mai bun mod de a-ti gestiona viata de zi cu zi, de a te pregati pentru viitor si de a-l pune pe drumul cel bun. Incercati sa ramaneti zen si sa va canalizati energia, care asteapta sa fie exprimata. Daca esti constient de influenta pe care o exerciti asupra celor din jur, incearca sa nu abuzezi de aceste bunuri, cu riscul de a le transforma in energie contraproductiva. Cultivati-va imaginea fara a incerca sa conduceti pe toata lumea. Visator si hotarat sa transforme visele in realitate, iti tii ochii atintiti asupra obiectivelor tale. Datorita drumului pe care l-ati intreprins, sunteti capabil sa va duceti la bun sfarsit proiectele. Apleca-te pe un ideal pentru a stabili cursul in martie.

Pesti: Dragoste pentru martie 2022

Fa-ti timp sa te uiti in urma si sa eviti judecata, aruncand o privire tandra asupra anumitor experiente care te-au ranit si te-au facut sa te indoiesti, pentru a-ti aborda viata emotionala cu o mai mare constientizare a ceea ce ai nevoie si a ceea ce ar trebui sa eviti. Aceasta este o oportunitate de a straluci si de a seduce daca nu deranjati o frecventa atat de promitatoare, trimitand mesaje ambigue, chiar agresive unui mediu surprins si reactiv. Discursurile tale sunt de foc, schimburile tale sunt intense si emotiile tale sunt pe cale sa explodeze, in timp ce aspiri sa realizezi un ideal de viata.

Pesti: bani pentru martie 2022

In martie, te vei gandi sa-ti ajustezi miscarile, astfel incat sa poti iesi din umbra in curand si sa mergi pe toate. Daca obiectivele tale sunt sa te imbogatesti, stabileste o strategie, asigura-te ca iti stai cu spatele, fa-ti timp sa te gandesti la investitiile sau cheltuielile tale, dar nu ravni lumea intreaga. O anumita dorinta ascunsa de a-ti impune regulile si formele va ajunge sa-ti faca rau si sa se intoarca impotriva ta si a intereselor tale.

Pesti: Lucru pentru martie 2022

Fa-ti timp pentru a-ti perfectiona planurile si strategiile, infraneaza-ti impulsurile si controleaza-ti emotiile pentru a actiona si a iesi din plin in posesia deplina a mijloacelor tale. Incepand cu data de 20, iti vei dezlantui intregul potential de a-ti revendica recompensa justa. Daca Jupiter favorizeaza promovarea talentelor tale si a personalitatii tale carismatice, evita orice forma de interventie care ar putea fi interpretata ca fiind contrara interesului colectiv. In cautarea unui viitor care vrea sa fie diferit, rezultatul unui drum lung si solicitant catre viata pe care acum vrei sa o duci. Mai mult decat un nou job, este un proiect de viata care te obsedeaza si care incepe sa prinda contur.

Pesti: Timp liber pentru martie 2022

Cu Marte, ar fi mai prudent sa favorizezi activitatile fizice sau recreative care nu iti supraincarca fortele. Acum este timpul mai mult pentru recuperare si gandire decat pentru cheltuirea frenetica de energie. Conflictele inutile si consumatoare de energie si sansele de a va deteriora imaginea apar daca va folositi resursele pentru a conduce. In schimb, cultiva linistea intr-o activitate care iti permite sa canalizezi aceste posibile excese. Iti petreci o mare parte a lunii concentrat pe lumea ta interioara, unde un vis la care te-ai gandit de mult timp iti ocupa toate gandurile. Daca ai chef sa scapi de toate, ce rost are sa iei un bilet in alta parte?

Pesti: Date importante pentru martie 2022

– Pe 3, vei da dovada de o hotarare neclintita de a-ti duce la bun sfarsit proiectele si farmecul tau incontestabil va cuceri pe toata lumea. – Pe 5, radiant si carismatic, nu va lipsesc atuurile pentru a deschide un nou ciclu de expansiune. – Ziua de 17, trece curentul si oamenii din jurul tau sunt sensibili la originalitatea ta. – Al 19-lea, evita orice ambiguitate sau tentativa de manipulare. – A 22-a, agresivitatea prea reprimata trezeste intimitate sau adversitate.

Pesti: Sfaturi pentru martie 2022

Nu are rost sa incerci sa accelerezi miscarea luna aceasta, fa-ti timp pentru a-ti canaliza energiile pentru a te impune, dar nu neglija dreptul celorlalti de a face la fel. Calmeaza-ti dorintele ego-ului tau pentru a-ti optimiza oportunitatile deja mari de a-ti intinde aripile. Jupiter iti ofera oportunitatea de a profita de respiratia ta puternica pentru a decola.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE