12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele zodiacale

12 lucruri pe care nu le stiai despre zodii, indiferent de credintele fiecaruia, toata lumea a auzit ceva despre zodii, sau chiar fara sa te prefaci ca citeste horoscopul zilei cand citea ziarul.

O tema recurenta in cercurile de conversatie cu prietenii, toata lumea stie cate ceva despre semne. Chiar si cei care nu cred ca pozitia corpurilor ceresti poate oferi informatii despre personalitate si relatiile umane.

Cine nu a combinat niciodata semnul de dragoste cu al tau pentru a vedea compatibilitatea dintre voi sau chiar a cerut data si ora nasterii cuplului pentru a-si analiza tema natala?

12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele zodiacale

Ceea ce nu toata lumea stie este ca astrologia era considerata o stiinta oficiala inainte de revolutia stiintifica, pana cand a fost inlocuita de astronomie. Astrologii credeau ca pot obtine informatii despre treburile umane de la stele.

In astrologie, exista ideea centrala a zodiacului. Astazi va vom impartasi cele 12 lucruri pe care nu le stiati despre semnele zodiacului

1 – 12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele zodiacale – Arienii au o tendinta puternica de a avea cicatrici pe tot corpul.

Berbecul este primul semn al zodiacului si poarta simbolul unui berbec, care reprezinta curaj, conducere si independenta. Cunoscuti pentru increderea si curajul lor, arienii au avut tendinta sa manifeste aceste trasaturi de personalitate inca din copilarie. Un detaliu pe care multi arieni il au in comun este un fel de cicatrice, rezultat al acestei tendinte la vitejie inca de la o varsta frageda.

2 – Taurii sunt susceptibili de a avea succes financiar

Taurii sunt in general oameni puternici, perseverenti si hotarati. Cu un puternic simt al responsabilitatii si foarte practic. O alta calitate a acestui semn este modul in care gestioneaza banii. Unele cercetari au aratat ca persoanele cu semnul Taurului au mai multe sanse sa aiba salarii mari.

3 – Gemenii este zodia cel mai probabil sa castige premii intelectuale

Printre diferitele trasaturi de personalitate ale Gemeni, capacitatea lor de a invata si de a se adapta la idei noi ii face pe nativii Gemeni potentiali castigatori de premii intelectuali. Chiar si printre castigatorii Premiului Nobel, un procent mare este Gemeni.

4 – Racii tind sa aiba fete care seamana cu luna.

Racii sunt puternic asociati cu cei mai sentimentali din zodiac, folosindu-si mai mult intuitia decat logica. Cu toate acestea, pe langa aceste trasaturi de personalitate, semnul se poate manifesta si in caracteristici fizice. Deoarece sunt guvernati de Luna, Racii tind sa aiba fete care seamana cu Luna.

5 – 12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele zodiacului – Leoninii au aptitudine pentru activitati artistice

Pe langa faptul ca sunt foarte dedicati si amabili, leii tind, in general, sa aiba o stima de sine ridicata. Foarte creativi si dezinhibati, pot profita de aceste avantaje pentru o anumita activitate artistica, deoarece sunt buni la spectacole si vanzatori mari.

6 – Virginianii tind sa fie studenti excelenti

Virginianii sunt harnici, analitici si practici, ceea ce face din Fecioara cel mai pragmatic semn dintre toate. Cu toate aceste caracteristici, s-ar putea sa nu fie o surpriza ca au cele mai bune performante academice, remarcandu-se mereu printre cei mai buni.

7 – Lire sterline tind sa fie cele mai frumoase

Printre cele mai echilibrate si armonioase sunt Balante. Datorita naturii lor diplomatice, ei tind sa se inteleaga cu toate semnele zodiacale. Pe langa faptul ca este destul de sociabil, Balanta este si semnul frumusetii. Probabil ca au gropite pe obraji, arata fermecator.

8 – Scorpion si par

O zodie cu o personalitate puternica, guvernata de dorintele tale, este Scorpionul. Scorpionii au ca punct forte ingeniozitatea si intensitatea lor, sunt foarte pasionati de ceea ce fac. Semnul se manifesta si sub aspect fizic, persoane care au parul in forma de V, formand un varf spre mijlocul fruntii, numit varf de vaduva.

9 – 12 lucruri pe care nu le stiai despre semnele zodiacale – Sagetatorii pot avea fete mai lungi

Sagetatorii au o personalitate vibranta si o perspectiva pozitiva asupra vietii, ceea ce ii face pe nativii acestei zodii oameni destul de eliberati. Un detaliu deosebit este numarul Sagetator cu o fata ovala, asociat cu simbolul semnului, care este un centaur, care are o fata alungita.

10 – Capricornii pot parea mai tineri decat sunt

Capricornii sunt foarte inteligenti si ambitiosi. Pe langa faptul ca sunt responsabili si disciplinati, ei sunt si cei care sunt cel mai probabil sa arate tineri pentru cel mai mult timp, putandu-se bucura mai mult de tinerete.

11 – Varsatorii pot fi mai cool din punct de vedere fizic

Varsatorii sunt cunoscuti de restul zodiacului drept cei mai rebeli, independenti si nesabuiti. Foarte creativi, nu le pasa prea mult de opiniile celorlalti. Un fapt curios, care nu priveste personalitatea, este tendinta Varsatorilor de a avea mereu mainile si picioarele reci.

12 – Pestii si legatura cu numarul 7

Oamenii Pesti sunt foarte sensibili si rezervati. Potrivit unui scriitor, Brook Belong, Pestii au o legatura puternica de noroc cu numarul 7. Prezenta numarului este obisnuita in pariurile si simpatiile facute de Pesti.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE