Bruschete de dovlecei la cuptor

Ingrediente:

– 1 dovlecel mare;

– 200 grame branza vaci sau oaie, dupa gust;

– 1 rosie;

– 1 ou;

– Patrunjel si busuoic;

– 2 linguri ulei de masline;

– Sare piper

Devleceii se taie felii si se ung cu ou. Pe deasupra se rade branza si se pune rosia taiata cubulete cat mai mici. Stratul de branza si rosie ar trebui sa acopere toata suprafata feliilor de dovlecel. Se adauga patrunjel si busuioc tocate cat mai marunt. Se pune si putin ulei de masline pe deaspura si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se pun dovleceii la cuptor, intr-o tava cu hartie de copt pentru a nu se lipi. Se tin 15-20 de minute, pana cand se coc bine. Se servesc si reci, ca aperitiv. Pofta buna!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *