Visand la fotografii: Descoperiti semnificatia acestui vis rar

Visele cu fotografii: Mai jos va vom spune semnificatiile si interpretarile visului cu fotografii, daca doriti sa stiti despre ce este vorba si ramaneti cu noi si aflati

Viseaza sa vezi o fotografie

Inseamna ca relatia ta este in pericol. Vei suferi o dezamagire cu partenerul tau, pentru ca ea nu este ceea ce pare. Inseamna, de asemenea, ca continuati sa traiti in trecut si sa aveti sperante false.

viseaza fotografii cu tine

Visarea fotografiilor are o relatie directa cu imaginea ta de sine. Este firesc sa ne dorim sa avem un aspect bun. Cu toate acestea, un astfel de vis arata ca s-ar putea sa depasesti limitele vanitatii si/sau comportamentului tau.

Ai grija sa nu devii prea egoist sau egocentric si, de asemenea, nu uita sa arati grija si atentie oamenilor din jurul tau.

Viseaza la poze cu alte persoane

Visarea fotografiilor altor persoane va depinde de cine apare in imagine. Sa ne uitam la cateva interpretari:

Visand fotografii cu straini

Daca nu cunosti persoana, este un semn ca cercul tau de prieteni se va extinde in curand! Si nu numai: acea persoana va fi foarte importanta pentru tine, la bine si la rau.

Viseaza la fotografiile cunoscutilor

Daca in visul tau apar oameni pe care ii cunosti, este un semn ca ar trebui sa acorzi mai multa atentie celor din jurul tau. Un astfel de vis ne aduce aminte ca totul este temporar si daca nu spunem „te iubesc” sau „multumesc” acum, maine ar putea fi prea tarziu.

Viseaza la o fotografie a unui prieten

Desi este posibil ca visul sa fi fost bun, visul la o fotografie a unui prieten sau prieteni este un semn ca unele amintiri ale anumitor evenimente si experiente iti „ciocanesc in cap”.

In acest caz, subconstientul tau transmite un mesaj ca aceste amintiri trebuie uitate, pentru ca ele interfereaza in viata ta, fie ca este sub aspect afectiv, social sau profesional.

Visand o fotografie a unei rude sau a unui membru al familiei

A visa la fotografia unei rude inseamna ca ai o legatura emotionala cu el. Aceasta persoana apare in visul tau pentru a te invita sa uiti de situatiile complicate din trecut si sa mergi spre viitor. Acest lucru se datoreaza faptului ca lucruri marete sunt inainte daca reusesti sa-ti depasesti trecutul.

Viseaza sa tii o fotografie

A visa ca tii o fotografie in mana depinde foarte mult de contextul in care apare visul: daca dai fotografia cuiva, este semn ca nu aprobi comportamentul lui si nu vrei sa fii ca ei.

Daca, in schimb, cineva care iti place iti da o fotografie, este semn ca si acea persoana te place si ca intentioneaza sa continue alaturi de tine, fiind, de exemplu, un prieten loial.

Vis la fotografii vechi

Pe scurt,  visarea la fotografii vechi indica dorinta de a recupera vremurile trecute pe care pana acum le credeam pierdute. La fel, un vis recurent este sa te regasesti intr-o intalnire de prieteni comentand fotografii vechi in care nu ne recunoastem nici dupa haine si nici dupa imagine.

Visand fotografii in cimitir

Visarea fotografiilor din cimitir sau ca ne uitam la fotografia unei persoane care se afla deja in cimitir sau decedata, exprima clar ca visatorul regreta profund ca nu i-a spus in viata ceea ce a simtit pentru acea persoana.

Visand fotografii cu copii

Crestere este cuvantul cheie care defineste sensul acestui tip de vis, unde daca esti in cautarea unui copil, s-ar putea sa fie posibil, intrucat esti o persoana care creste si te simti capabil sa ai o noua viata alaturi.

In timp ce daca nu intentionezi sa ai un copil, inseamna ca copiii din jurul tau cresc si devin oameni maturi si responsabili, poate fi chiar un vis care iti vorbeste mult, poate fi doar cresterea ta personala. , si Acest lucru este foarte bun.

Viseaza sa faci fotografii

Daca in vis iti fac fotografii, inseamna ca te simti o persoana subevaluata, putin iubita, si nu simti ca munca ta este importanta, esti o persoana care are nevoie de atentie, are nevoie sa fie iubita si sa fie afisate.

Este un vis care vorbeste intr-un fel sau altul despre personalitatea ta si despre stima ta de sine, te simti trist si abatut, pentru ca nimic din ceea ce faci nu este valabil pentru oamenii din jurul tau. Trebuie sa fii in centrul atentiei si de aceea te vezi ca model pentru ca ceilalti sa-ti faca fotografii si in acest fel sa umple acel gol pe care il simti in viata ta.

Visand la fotografii cu fostul tau

Fotografiile fostului tau in vise nu inseamna ca ti-e dor de el sau chiar sa-l iubesti, inseamna ca trebuie sa inchizi ciclurile, trebuie sa renunti, nu poti trai gandindu-te doar la ce s-a intamplat cu fostul partener, trebuie sa te vindeci ranile. , iarta-i pe cei pe care ti-au ranit si mai ales sa te ierte pe tine.

Dupa ce vei intelege ca nimic nu este intamplator si totul are un de ce si un de ce, iti vei da seama ca nu merita sa traiesti falsificat intr-o singura persoana, cu atat mai putin in trecut, deschide-te din nou spre iubire, cat mai bine poti fi pentru a veni.

Viseaza la fotografii sexuale

Fotografiile sexuale reprezinta doar dorinta, asa ca daca nu ai un partener si ai acest tip de vis, inseamna ca iti amintesti ceva din trecutul sexualitatii tale pe care ai vrea sa-l repeti din nou, sau poate ca nu simti. mandru de asta, totul va depinde de emotiile tale din vis.

In timp ce daca ai un partener si ai vise cu fotografii sexuale, inseamna ca ai vrea sa experimentezi in acest domeniu, asa ca nu vrei sa continui in monotonie si preferi sa experimentezi lucruri noi.

Viseaza la fotografii de nunta

Daca in vise te simti fericit in timp ce vezi fotografiile nuntii tale sau a unei alte nunti, inseamna ca o noua etapa este pe cale sa vina in viata ta, lucrurile vor fi foarte bune pentru tine, noi oportunitati si cresterea personala vor fi garantate.

In timp ce daca te simti trist cu fotografiile de nunta, atunci lucrurile ne-au mers bine, intrucat se apropie o etapa de conflicte si probleme, care poate fi legata de trecut, cu unele situatii pe care nu ai reusit sa le inchizi complet si inca le afecteaza. tu emotional.

Daca ti-a placut acest articol despre Visarea cu fotografii spune-ne in comentarii, iar daca ai avut vreodata acest tip de vis spune-ne cum a fost!

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE