Rugaciune catre Sfantul Arhanghel Mihail pentru a-ti binecuvanta casa

Rugaciunea catre Sfantul Arhanghel Mihail de a va binecuvanta casa pe care v-o prezentam in La Verdad Noticias este rugaciunea ideala pentru a proteja casa si familia de gelozia si invidia pe care alte persoane le pot avea fata de noi.

Sfantul Arhanghel Mihail este fiinta cereasca dedicata in special protectiei si luptei impotriva energiilor negative, a demonilor si a oricarui lucru care doreste sa faca rau devotatilor, prin urmare, el este ingerul ideal pentru a cere sa ne binecuvanteze casa.

In continuare, prezentam rugaciunea Sfantului Arhanghel Mihail pentru a va binecuvanta casa si ii rugam pe conducatorul armatelor ceresti sa ne protejeze pe noi, pe familia noastra si pe cei dragi cu care ne impartim casa.

Cum sa ne rugam Sfantului Arhanghel Mihail?

Pentru a ne ruga Sfantului Arhanghel Mihail, trebuie sa ne luam cateva minute din zi dimineata, sa aprindem o lumanare albastra, de culoarea ingerului, sa ne deschidem inimile pentru a primi harul sau si sa recitam urmatoarea rugaciune.

„Puternic Sfantul Mihail, cel mai apropiat de Dumnezeu, slavit Arhanghel care porunci ostilor ceresti, tu care elimini cursele diavolului si raului si esti insarcinat sa impartasesti Dreptatea Divina, imi pun casa sub apararea, ocrotirea si ocrotirea ta”.

„Consacru acest loc in care locuiesc cu familia mea, pentru ca tu sa ne pastrezi si sa ne ajuti, pentru ca casatoria noastra, copiii nostri, casa noastra sa fie sub puternica ta binecuvantare in orice moment si in orice situatie.” 

„Eu, desi nevrednic, ma prezint in fata voua, insotit de Ingerul meu Pazitor, si in prezenta tuturor Ingerilor Cerului, pentru a va cere ajutorul de pret de-a lungul vietii”, continua rugaciunea catre Sfantul Arhanghel Mihail.

„Sfante Mihail credincios mesager al adevarului suprem, ajuta-ne cu virtutea ta si da-ne credinta ca sa nu jignim niciodata pe Dumnezeu in fapte, cuvinte sau ganduri.

Sfantul Mihail, mare print al Raiului: lumineaza-ne cu lumina ta. Sfantul Mihail pazitor credincios: ocroteste-ne cu aripile tale. Sfantul Mihail razboinic al Parintelui: apara-ne cu sabia ta.

„Voi care aveti o putere incredibil de eficienta si rapida si avand incredere in bunatatea voastra, va cer sa curatati oamenii si casa noastra, sa distrugeti toate energiile negative care ne pot afecta.

„Sfantul Arhanghel Mihail, domn al ostirilor ceresti, binecuvanteaza-ne cu prezenta ta in caminul nostru, sa nu ne paraseasca niciodata puterea ta de veghe, promitem sa te cinstim si sa te facem cinstire, in acelasi fel iti oferim smerita noastra recunostinta pentru serviciul pe care ni-l oferi mereu.

„De astazi vrem sa fim devotatii vostri credinciosi si punem tot ceea ce suntem si avem sub apararea si protectia voastra puternica. Elibereaza-ne de toata puterea celui rau, ajuta-ne impotriva dusmanilor materiali sau spirituali, vizibili sau invizibili, constienti sau inconstienti, si alunga-i din casa noastra.

Care inger protejeaza casa?

Arhanghelul Mihail este considerat gardianul si protectorul Bisericii Catolice si, prin urmare, al caselor devotatilor sai, asa ca credinciosii au o statueta a ingerului pentru a-si proteja casa.

Daca ai o imagine sau o statueta a Sfantului Arhanghel Mihail, aseaza-o intr-un loc vizibil din casa, de preferinta intr-un centru energetic, pentru ca harul ingerului razboinic sa poata lumina fiecare colt al caminului.

Cu imaginea, binecuvantata de un preot, si rugaciunea catre Sfantul Arhanghel Mihail, harul lui Dumnezeu si al ingerilor ne vor proteja casa si pe cei dragi de intrusi, agresori, vibratii rele si gelozie.

    Cele mai noi articole
    DIN ACEEASI CATEGORIE