Iulia Albu are ca animal de companie o gaina!

Se stie ca vedetele au obiceiuri ciudate sau fac lucruri neobisnuite, insa a purta peste tot o gaina pare nebunesc. Ei bine, iata ca Iulia Albu s-a atasat de un cochin pitic, sau mai bine zis de o gaina cu pedigree. Iulia sustine ca este foarte la moda si ii cumpara pampersi speciali de 10$ bucata.

Gaina neagra de “fite” se plimba cu Iulia oriunde: la mall, la intalniri, la evenimentele unde este invitata sau chiar atunci cand ia masa in oras. LouLou, caci asa o cheama pe inaripata, este o rasfatata, iar Iulia spune ca nu ii face mizerie in casa.

„Face de o lună parte din „echipa” mea şi a fost până în acest moment unul dintre cele mai bine ţinute secrete din „showbiz”. Numele cochinului pitic este Château LouLou de la Fraise şi nu este o găină oarecare, ci o pasăre cu „pedigree”. LouLou a fost achiziţionată de la un crescător cunoscut după o deliberare de aproximativ 3 luni. Pasărea a fost aleasă în funcţie de tiparul comportamental şi penaj şi se pare că nu este o alegere chiar atât de neobişnuită în rândul vedetelor de peste Ocean. Tori Spelling este o altă posesoare a unei „cotcodacitoare”, de mătase japoneză de această data. Château LouLou s-ar putea dovedi chiar mai bine „îmbrăcată” decât multe dintre vedetele de pe plaiurile mioritice, ceea ce, până la urmă, nu ar fi chiar atât de surprinzător” a postat Iulia Albu pe Facebook.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE