Femeile puternice au nevoie de barbati si mai puternici

Auzim adesea cat de puternice ii intimideaza femeile pe barbati. Nu este adevarat. Nu toti barbatii sunt intimidati. Sunt pur si simplu intimidanti pentru cei care sunt mai slabi decat ei.

Ceea ce nu este o surpriza. Barbatii care sunt doar cuvinte si nu merg nu au ce sa ofere unei femei puternice. Nu-i pot hrani cu promisiuni false si povesti superficiale, cel putin nu pentru mult timp.

O femeie puternica cere actiune si substanta. De aceea are nevoie de un barbat mai puternic decat ea. Are nevoie de un barbat care sa-i dea atat cat ii da ea.

Si sa recunoastem, nu ai nevoie de multe. Dar respectul, increderea, sentimentele autentice si o doza adecvata de afectiune ar fi suficiente. Din pacate, de cele mai multe ori ii lipseste chiar si asta.

Trebuie sa vada ca barbatul cu care este nu se teme sa-si sufle manecile si sa stabileasca o relatie cu ea. Ea nu are nevoie de el sa faca toata treaba. Vor investi in mod egal.

Dragostea trebuie sa fie reciproca si hranita, altfel totul este in zadar. Nu are rost sa fortezi lucrurile sau sa fii cel care trage cea mai mare parte din greutate.

El are deja. Nu functioneaza niciodata. Nu vrea sa se regaseasca niciodata in mijlocul unei relatii in care se simte din nou singura, o relatie in care toate eforturile ei sunt rasplatite cu jumatate din cele ale altcuiva.

Daca intrebi o femeie puternica, un barbat care depune eforturi este cel mai sexy barbat din lume. Iti vei admira imediat initiativa si vei fi uimit de perseverenta ta.

Un barbat care nu da inapoi la primul obstacol si este dispus sa iasa din zona de confort si sa faca ceva mai mult este barbatul potrivit pentru ea. El o va face sa se simta in siguranta.

Va cobori treptat zidurile pe care ea i-a construit de-a lungul anilor. Va avea rabdare si nu va deranja sa mearga incet. Stii ca lucrurile bune necesita timp.

El va fi acolo pentru a-i aminti ca ea nu trebuie sa duca povara tuturor. Ca din cand in cand e in regula sa te relaxezi, sa incetinesti si sa te bucuri de viata.

Ea tinde sa fie dura cu ea insasi si este cel mai rau critic al ei. Un barbat puternic o va calma. El o va asigura ca nu trebuie sa fie perfecta si pe deasupra lucrurilor tot timpul.

El te va invata ca nu totul trebuie planificat in avans. Uneori, lucrurile care se fac in impulsul momentului, lucrurile pe care nu te gandesti sa le faci si doar le faci, sunt cele mai bune.

Acel barbat va sti ca ea nu i-ar cere niciodata ajutor si asa o va ajuta fara sa o ceara. Este obisnuita sa se bazeze pe ea insasi si toate acestea nu ii vor fi familiare.

Totusi, odata ce te vei obisnui, va fi ca o gura de aer proaspat, o schimbare in bine de care ai avut intotdeauna nevoie.

Ea stie ca el este acolo pentru ea chiar si atunci cand nu este prezent fizic. Pe parcursul zilei ei pline, sarutul si imbratisarea voastra calda vor fi ceva ce asteapta cu nerabdare.

Ea stie ca, chiar si atunci cand el este prin preajma, ea este mai mult decat capabila sa-si reziste, dar asta nu il face cu nimic mai putin important. Inca il doreste din toata inima in viata ei.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE