Enola Holmes: Interviu exclusiv cu Millie Bobby Brown

Ai vazut-o pe Enola Holmes? In acest interviu, Millie Bobby Brown a dezvaluit detalii despre personajul ei, Louis Partridge si tinutele pe care trebuia sa le poarte

Desi personajul ei ca „Enola Holmes” pentru filmul Netflix nu se bazeaza pe cineva din acest secol, puterea, viclenia si pasiunea ei o fac un reper din toate timpurile pentru curaj si inteligenta. Vezi ce ne-a spus Millie Bobby Brown despre noua ei provocare.

Nu rata interviul nostru exclusiv

Tu: Personajul tau din acest nou film este foarte tare, te identifici cu Enola?

Millie Bobby Brown: Da, absolut. In anumite privinte, personajul meu este foarte asemanator cu al ei si mi s-a parut foarte tare.

Tu: Enola ne invita sa fim noi insine, desi acest lucru nu este intotdeauna foarte simplu, personal, cum va desfasurati in viata voastra?

M: In fiecare dimineata ma privesc in oglinda si spun „Asta esti acolo. Nu trebuie sa te prefaci in fata altora. Accepta-te asa cum esti, pentru ca e bine si fii mereu recunoscator’. Nu m-as preface niciodata ca sunt cineva caruia nu sunt doar pe plac, desi stiu ca pentru alti oameni aceasta poate fi o mare provocare, mai ales cand sunt persoane publice. Dar imi place sa fiu cine sunt.

Te poate interesa: Enola Holmes: Adevarul din spatele relatiei dintre Millie Bobby Brown si Louis Partridge

Foto: amabilitatea Netflix

Tu: Uneori este greu sa faci fata singuratatii, un aspect foarte important al povestii filmului. Ce reprezinta asta pentru tine? Iti place sa ai momente de singuratate?

M: Sincer sa fiu, chiar nu-mi place sa fiu singura. Si desi stiu ca momentele de singuratate pot fi foarte importante pentru a reflecta cu tine insuti si chiar a medita asupra viitoarelor tale proiecte, aproape tot timpul il petrec inconjurat de prieteni si familie. Asa ca imi place foarte mult compania.

Tu: Putem vedea ca sunt multe scene de actiune in film, cum te-ai pregatit?

M: Cu cateva luni inainte de filmare m-am pregatit fizic facand rutine de exercitii, intinderi si lucruri de genul asta. Mi-a placut sa fac toate aceste scene in care a trebuit sa ne miscam repede, sa alergam si chiar sa luptam, asa cum se intampla intr-o parte. Era greu sa ma misc cu o rochie si un corset, dar a fost ceva care mi-a placut foarte mult.

Foto: Netflix/LEGENDARY ©2020

Tu: Si ti s-a intamplat ceva amuzant in timp ce filmai o scena?

M: Da, in mijlocul scenei in care ma confrunt cu un alt anchetator purtam ochelarii mei si din moment ce m-am obisnuit foarte mult cu ei… nu-mi aminteam ca ii purtam! Am inceput sa filmam scena si dintr-o data au strigat la mine: „Hei! Iti porti ochelarii, asta a fost foarte amuzant, pentru ca deja eram foarte indragostit de caracter si eram agresiv sa lupt, dar a trebuit sa ne oprim sa-i scoatem (rade).

Tu: Poate ca este o a doua parte a acestei povesti, am putea vedea mai multe scene romantice, nu crezi?

M: Wooooow, mi-ar placea sa fie o a doua parte. Si as fi nerabdator sa particip la el.

Tu: Cum te-ai descurcat cu Louis Partridge?

Eu: El este cel mai bun. Are un simt al umorului fabulos, din prima clipa in care ne-am intalnit am avut aceasta legatura. El este foarte dulce si amabil. Lucrul cu el a fost foarte distractiv, din cauza caracterului lui si al meu, personajele noastre au reusit foarte bine, desi erau baieti foarte tineri si nepoliticosi. Ne puneam orice intrebari unul altuia pe platoul de filmare si munca in fiecare zi era cea mai buna . Il iubesc!

Tu: La un moment dat, atat de multe schimbari de costume ale vremii au fost dificile pentru tine?

M: Nu, deloc. In unele cazuri a trebuit sa adaptam costumele pentru a le face sa arate mai bine, pentru ca personajul Enola ca femeie trebuia sa arate mai adult, puternic si cu personalitate. A fost uimitor sa port toate acele modele si am invatat multe despre costume si chestii.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE