Cuplul potrivit? 9 semne pentru a-l descoperi, potrivit psihologilor

Luati in considerare ca toate punctele din aceasta lista sunt pentru voi doi (sau trei in cazul in care sunt o persoana ), astfel incat acestea pot indica, de asemenea, ca nu sunteti persoana potrivita pentru cineva.

Sa fii cu partenerul tau nu este niciodata distractiv

Nu orice intalnire va fi ca o excursie in parcul de distractii si nu totul va fi rasete si momente bune, toate relatiile au momentele lor bune, rele, regulate si plictisitoare, dar daca nu iti place niciodata sa fii cu cealalta persoana, dar va distrati impreuna si instinctele va spun ca nu ar trebui sa mai fiti acolo, asa ca poate ca este timpul sa cantariti lucrurile si sa decideti daca chiar merita. Daca fiecare situatie se transforma intr-o problema sau intr-un moment prost si nu-ti poti aminti ultima data cand te-ai distrat ultima data, este timpul sa faci ceva in privinta asta.

Ignora lucrurile mici

Ei spun ca lucrurile marunte sunt cele care fac relatia , uneori sunt uitate, dar nu ar trebui sa fie regula. Vorbim despre lucruri precum sa-ti trimitem un mesaj pe tot parcursul zilei, sa te intrebam cum a fost ziua ta, sa-ti cumpere cafeaua preferata atunci cand el merge la a lui sau sa te ajute sa cureti farfuriile, lucruri care atunci cand sunt adunate devin cu adevarat importante si ca iti spun daca celalalt se gandeste cu adevarat la tine si ca te simti bine.

Visele tale nu conteaza

Sprijinul in cuplu este important si ambele vise ar trebui sa fie recunoscute, asa ca daca partenerul tau se comporta ca si cum lucrurile tale nu conteaza sau obiectivele si visele tale sunt irelevante, acesta ar putea fi un semn ca ceea ce iti doresti nu este. o prioritate si nu esti cu adevarat interesat.

Nu iti ofera spatiu, dar te ignora

Intotdeauna este placut sa ai putin spatiu separat pentru a-ti vedea prietenii, a gandi sau a face ceva care iti place, dar exista o mare diferenta intre a oferi putin spatiu si pur si simplu sa-l ignori pe celalalt. Nu este vorba despre a fi blocat ca gemenii siamezi 24 de ore pe zi, dar nu este vorba despre a trece zile intregi fara ca el sa dea semne de viata sau sa-si arate interesul pentru ceea ce faci.

Nu acolo din punct de vedere emotional

Nu este vorba doar de empatie , ci de a fi prezent, de a-l asculta pe celalalt, de a incerca sa simti ceea ce simt si de a te pune in pielea lor pentru a intelege mai bine. O relatie sanatoasa si de succes necesita amandoi sa fiti implicati emotional, altfel unul se va simti ignorat si mai putin important, iar asta nu este niciodata un lucru bun.

Nu te provoaca sa fii mai bun

Cresterea personala este ceva la care nu ar trebui sa renunti niciodata, iar persoana cu care esti intr-o relatie ar trebui sa te sustina si sa te impinga si in acea zona (si ar trebui sa faci acelasi lucru pentru ei), altfel amandoi o sa ramaneti blocati si acolo este o sansa de a se destrama.sa incep sa iasa la suprafata frustrarile si resentimentele.

Prietenii lui

Nu este ca trebuie sa-i cunosti pe toti prietenii lor, dar este important sa cunosti personajele cheie din viata lor si ca ei stiu despre tine, daca asta nu se intampla, daca nu ies niciodata cu prietenii lor, nu vorbesc niciodata despre ei si ei nu au idee ca existi, asta e un mare steag rosu.

Prietenii tai

In acelasi mod, cealalta persoana ar trebui sa manifeste un fel de interes fata de prietenii tai si de restul relatiilor tale personale, acesta este un semn ca ii pasa cu adevarat sa stie despre viata ta si despre cine esti, si va face un efort de a intra in acea lume fara a te forta sa parasesti totul sau sa ai de ales. Asta nu inseamna ca in fiecare zi trebuie sa intrebi despre ele sau sa le tii cont, dar este un punct care nu trebuie sa treaca neobservat.

Tu familia

Parerea familiei tale conteaza, dar nu este lege. Acest punct se refera la cealalta persoana care manifesta interes pentru familia sa, o cunoaste si se intelege cu ea, stiind ca, daca lucrurile merg mai departe, si ea va face parte din viata lor. Daca partenerul tau si familia ta nu se inteleg, poate cauza probleme in viitor.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE