Cum sa vezi cine a distribuit postarile tale in povestile tale Instagram

Instagram si-a lansat functia de poveste, care iti permite sa postezi o poveste temporara care va disparea dupa 24 de ore, in august 2016, ceea ce explica de ce pare ca a existat pentru totdeauna. Povestile nu numai ca ofera modalitati alternative de a partaja continut pe langa o postare tipica, dar va ajuta si sa va cresteti implicarea pe Instagram. O modalitate sigura de a spune daca postarea ta a fost un succes este daca utilizatorii iti distribuie postarea in povestile lor Instagram. Sunt sanse ca, daca vezi ca cineva iti impartaseste postarea din cunostintele tale, sa vrei sa stii cine a fost acea persoana.

Partajarea inseamna republicarea continutului altcuiva. Acestea fiind spuse, este important sa creditati creatorul daca decideti sa reutilizati postarile acestuia. De exemplu, daca un utilizator capteaza continutul altcuiva si il posteaza direct in povestea sa, proprietarul nu va fi notificat si, prin urmare, nu va fi creditat. Singura modalitate de a sti daca un utilizator a redistribuit postarea ta in povestea sa Instagram este prin functia de partajare a postarii din aplicatie.

Daca toate acestea par putin confuze, nu va faceti griji. Suntem aici pentru a va arata exact cum sa vedeti cine v-a distribuit postarile in povestile tale Instagram, cu acest ghid pas cu pas, de mai jos.

1. Accesati profilul dvs. si faceti clic pe postarea care va intereseaza.

2. Apoi, faceti clic pe „Vedeti informatii” pe postarea dvs. de pe Instagram. Daca postarea ta a fost redistribuita, va aparea un numar direct sub pictograma sageata. Acest lucru va va spune exact cate persoane v-au distribuit postarea.

3. Faceti clic pe cele trei puncte din coltul din dreapta sus al postarii.

4. Va exista o optiune pentru „Vizualizati povestile partajate”, faceti clic pe ea. Nota: aceasta optiune va aparea numai daca postarea ta a fost distribuita cel putin o data.

5. Va va duce la o pagina intitulata „Partajari publice curente” unde puteti vedea exact cate persoane au distribuit postarea dvs. de pe Instagram la povestile lor.

6. Pentru a vedea cine a distribuit postarea, dati clic pe o poveste distribuita din grila si va va duce direct la povestea utilizatorului.

7. De acolo, puteti vedea numele de utilizator si faceti clic pe cont.

Raspunsul scurt, prieteni, este un mic lucru numit compromis. Pentru a creste implicarea pe Instagram si, astfel, a-ti creste adeptii Instagram, exista cateva lucruri pe care le poti face pentru ca postarile si povestile tale sa fie mai captivante.

Utilizatorilor le place sa vada postari cu imagini de inalta calitate care nu sunt altceva decat tine! Da. Asa este, utilizatorii au mai multe sanse sa interactioneze cu o postare daca este de la tine. O alta modalitate de a creste implicarea este prin povestile tale Instagram. Acum, exista cateva modalitati de a face asta: puteti colabora cu marci, puteti publica sondaje, notificari si autocolante sau puteti crea o serie cunoscuta sub numele de povesti episodice. Povestile episodice sunt povesti Instagram care sunt in esenta ca serialul tau TV preferat. Un nou episod va fi incarcat la un program stabilit de date. De exemplu, poate fi unul pe saptamana sau chiar unul pe luna. In acest fel, utilizatorii vor continua sa revina pentru mai multe.

Instagram isi schimba in mod constant regulile, politicile si functiile, asa ca este important sa fii la curent. Daca nu stiai ca aceasta functie Instagram exista inainte de astazi, nu-ti face griji, acum poti vedea exact cine iti distribuie postarile si ce tipuri de postari obtin cel mai mult implicare.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE