Compatibilitatea dintre Berbec si Fecioara

Pentru a incepe sa descriem compatibilitatea dintre Berbec si Fecioara, putem spune ca sunt doua semne foarte diferite. Dar in acea diferenta va exista si stimulentul care i-ar putea mentine uniti, asigurandu-se ca punctele lor de vedere, desi opuse, indreapta catre aceleasi obiective pentru viitor.

 In plus, au atat de multa incredere unul in celalalt incat sunt siguri ca niciunul dintre ei nu il va trada pe celalalt, de aceea se spun o mie de secrete in noptile instelate. Daca sunt capabili sa-si depaseasca diferentele de caracter, convietuirea impreuna va fi imbogatitor pentru amandoi. In continuare, vom vorbi despre caracteristicile fiecaruia in mod individual.

Caracteristicile Fecioarei

Fecioara este semnul zodiacal cel mai dedicat servirii. Este adesea lin si delicat, preferand sa faca un pas inapoi si sa analizeze totul inainte de a merge inainte. Virtuosi, studiosi, au o puternica mentalitate analitica care le permite sa iasa in evidenta pe multe planuri intelectuale. Sunt foarte organizate, ingrijite si versatile. Mintea lor ascutita si orientata spre detalii le permite sa urmareasca subiecte de mare provocare intelectuala.

Natura ta extrem de perfectionista poate fi o sabie cu doua taisuri: uneori duc la proiecte care nu se duc niciodata la bun sfarsit, deoarece se petrece prea mult timp pentru mici detalii. Detaliu orientat la extrem, se simt mai in siguranta dupa ce analizeaza toate posibilitatile pe care le prezinta realitatea. Uneori, atata dorinta de perfectiune poate juca impotriva lor.

Caracteristicile Berbecului

Berbecul este primul semn al zodiacului, iar in acest sens rolul sau este sa inceapa ceva si sa conduca. Daca un Berbec incepe sa creada intr-o cauza buna, va lupta neobosit pentru a o promova.

Un Berbec este de obicei sincer si direct in relatiile sale personale si este foarte bun prieten cu prietenii sai, desi acestia pot fi uneori iritabili si pot rani sensibilitatile altora.

Berbecii au de obicei un libido sexual ridicat si iubesc cu mare pasiune. Atat de mult incat uneori gresesc in primele relatii si le este greu sa fie credinciosi sau sa gaseasca iubirea vietii lor.

Indragostit

Posibil, este unul dintre cele mai romantice cupluri din tot zodiacul deoarece ambele tind sa aiba multe detalii. In general, atat Berbecul, cat si Fecioara sunt intotdeauna foarte constienti de partenerul lor si se gandesc continuu la modalitati de a-i surprinde. Aceasta atitudine se mentine mai mult sau mai putin pe toata durata relatiei, desi, asa cum pare evident, la inceput totul este trait cu mai multa pasiune.

sunt diferite, dar complementare, au contrastele lor si, desi poate parea socant, realitatea este ca ambele pot avea un numar bun de lucruri de impartasit fiind total complementare. Daca unul este impulsiv, singuratic, individualist, autoritar sau energic, celalalt este mai conservator, mai visator, mai romantic, idealist, ei sunt contrapunctul necesar si asta ii va face sa aiba momente de mare fericire.

La munca

Cand Berbecul si Fecioara decid sa desfasoare un loc de munca impreuna, rezultatele, in cele mai multe cazuri, sunt foarte pozitive, deoarece sunt oameni de valoare dovedita in activitatea lor profesionala, in plus, fiecare contribuie cu calitatile necesare care se completeaza reciproc. cealalta parte la timpul serviciului. Daca Berbecul este prea suparat si anxios, Fecioara isi va pastra calmul si va incepe sa se organizeze; Tocmai din acest motiv, reusesc sa se echilibreze.

Compatibilitatea familiei Berbec si Fecioara

Berbecii nu sunt mari iubitori de nostalgie, nici de copii, nici de festivaluri traditionale. Dintre toate acele lucruri care fac din familia ceea ce este. In acest sens, sunt foarte compatibili cu Fecioara, care printre responsabilitatile de care se sustrage, se numara si aceea de a forma o familie.

Aici Berbecul si Fecioara se intalnesc si se inteleg. Nu le place ideea de a-si vedea viata si deciziile impovarate de vointa altora sau de responsabilitati de care nu pot scapa.

Pe plan sexual

Atat Fecioara, cat si Berbecul vor trebui sa lucreze la relatia lor sexuala, deoarece in timp ce Berbecul este motivat de o pasiune salbatica, Fecioara trebuie sa se conecteze la nivel intelectual pentru a obtine cea mai mare satisfactie dintr-o relatie fizica.

Fecioarele tind sa fie destul de practice, calculatoare si uneori critice, ceea ce tinde sa contrasteze cu Berbecii, care sunt mai explozivi, impulsivi si pasionali. O Fecioara prefera sa aiba totul planificat si organizat, dar un Berbec iubeste entuziasmul si explorarea necunoscutului, asa ca s-ar putea sa se bata cu capul cand vine vorba de a intra intre cearsaf.

Atat Fecioara, cat si Berbecul vor trebui sa lucreze pentru ca relatia lor sexuala sa fie una buna, deoarece in timp ce Berbecul este motivat de o pasiune salbatica, Fecioara trebuie sa fie conectata la nivel intelectual pentru a obtine cea mai mare satisfactie dintr-o relatie fizica. Fecioara ar putea invata de la Berbec sa fie mai „indrazneata”, mai indrazneata, sa avanseze si sa incerce fara teama sau atata rigiditate.

Compatibilitate cu prietenia

Fiind Berbecul condus de Marte si Fecioara condusa de Mercur, opozitia energiilor este apreciata. Marte ca Zeul Razboiului isi inspira nativii sa infrunte batalia si sa lupte cu vigoare, fara pregatire sau strategie. Mercur, zeul comertului, mesagerul, le ofera nativilor sai darul analizei si calcularii fiecarui detaliu inainte de a actiona. Facand necesar ca aceasta pereche sa-si ia timp pentru a evalua abordarea celuilalt. Berbecul se va bucura de stabilitatea Fecioarei, in timp ce o invata pe Fecioara sa fie flexibila si spontana.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE