Ce inseamna daca visezi copii? – Sensul viselor

Copiii sunt marturia vie a ceea ce parintii lor au realizat in viata si in lumea viselor, copiii pot fi un motiv de ras, dar pot fi si un motiv de plans si de frustrare.

Semnificatia de a visa copii este direct legata de relatia ta cu ei si de ceea ce simti despre drumul pe care l-au ales in viata lor daca sunt copii mai mari, dar, in termeni generali, ce inseamna sa visezi copii? Este un semn pozitiv pentru ei sau un avertisment cu privire la adversitatea cu care se pot confrunta?

Visand copii ca femeie

Nu conteaza daca este vorba despre copiii tai mari, copiii mici sau cei care vor veni in viitor, visul la copii pentru o femeie are o interpretare cu totul diferita de cea a barbatilor. Diferenta nu consta in dragostea pe care o poate avea o mama pentru copiii ei, deoarece dragostea unui tata poate fi la fel de mare, ci mai degraba este in legatura care se stabileste in legatura primara dintre o femeie si urmasii ei.

• Visarea copiilor inexistenti. A visa ca ai copii si ca acestia nu exista in viata reala poate fi deconcertant pentru multi. Aceasta experienta este legata de propria ta dorinta de a fi mama si te invita sa iei in considerare acea optiune, chiar daca refuzi cu adevarat sa o faci. Este important de mentionat ca nicio femeie nu ar trebui sa faca ceva ce nu isi doreste doar pentru a satisface societatea, asa ca acest vis poate fi si produsul presiunilor sociale si al mediului inconjurator.

• Visati copii in crestere. A visa ca-ti vezi copiii crescand in vis, chiar daca in viata reala au doar cativa ani, inseamna ca vor avea o viata plina si plina de invatare. Daca copiii tai par tristi in vis in timp ce ii vezi crescand, inseamna ca pui prea multa presiune asupra lor si ai putea avea probleme din cauza rebeliunii lor in viitor.

• Viseaza ca copiii tai mor. Acesta este un vis si un cosmar foarte comun care poate bantui mintea celor mai tinere mame, dar aceasta experienta este legata de propriile temeri si este doar o expresie a fricii ca fiul sau fiica ta se vor pierde, vor muri intr-un accident sau vor fi. o persoana gresita in viata ta viitoare. Acest vis este recurent la mamele care au mari diferente cu copiii lor in timpul adolescentei.

Visand ca copiii sunt barbat

Pentru un barbat, copiii sunt dovada vie a succeselor sau greselilor sale in viata, de aceea, pentru parinti, visele cu copiii pot fi pline de emotii diferite, intrucat barbatul are capacitatea de a instrui din ea sa-si forteze copiii atunci cand o fac. ceva gresit, care este oarecum complex in multe cazuri pentru femei.

• Viseaza copii care nu exista. Daca in viata reala nu ai copii, dar visezi ca ii ai, asta este o expresie a unei nevoi intrinseci a omului, ceva ce se exprima ca dreptul si obligatia de a lasa ceva mostenire altuia. Acest vis iti spune, de asemenea, ca petreci prea mult timp cu munca si obligatiile financiare si ca ai putea pierde timp pretios cu familia ta.

• Viseaza ca copiii tai mor. A visa ca un fiu moare pentru un barbat este un eveniment traumatizant si este legat de propriile temeri legate de fragilitatea tineretii si de posibilitatea ca nenorocul sa loveasca unul dintre copiii tai. Acest vis este clar si precis si exprima foarte bine cele mai mari temeri ale tale, in acest caz, pierderea celei mai pretioase comori tale.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE