Cat de important este consimtamantul partenerului tau in dormitor

Cel mai bun sex si cel mai sigur sex este sexul in care toata lumea comunica clar, spunandu-si reciproc ce vor si au nevoie. Unul dintre cele mai de baza exemple despre ceea ce poate insemna acest lucru – si inceputul oricarei activitati sexuale sanatoase – este consimtamantul.

Importanta consimtamantului atunci cand vine vorba de sex

Multi barbati care vor doar sex, apeleaza la escortele de pe https://femeisex.ro/. In general, aceste femei isi dau consimtamantul sa le satisfaca toate fanteziile. Consimtamantul in forma sa cea mai simpla inseamna sa fii de acord sa te implici in activitati sexuale cu o alta persoana. O comunicare sincera si deschisa este esentiala pentru ca actul sexual sa fie frumos si satisfacator.

De asemenea, consimtamantul activ inseamna sa fii sincer cu cineva despre ceea ce vrei si nu vrei. Acest lucru s-ar putea schimba de-a lungul timpului, fie pe parcursul unei nopti cu cineva, fie pe parcursul unei relatii sexuale. Acelasi lucru este valabil si pentru partenerul tau. Acest lucru este total normal. Fiecare are propriile granite si niveluri de confort si isi doreste lucruri diferite, iar toata lumea are dreptul sa respecte aceste dorinte.

Daca dorintele cuiva nu sunt clare, ar trebui sa puneti intotdeauna intrebari si sa discutati despre asta pentru ca relatia de cuplu sa nu fie afectata. Indiferent daca tocmai ati intalnit pe cineva sau ati fost cu partenerul de mult timp, consimtamantul ar trebui sa se intample de fiecare data cand faceti sex. Daca cineva se razgandeste in mijlocul sexului, este total in regula si total normal, motiv pentru care este important sa continuati sa discutati despre ceea ce doriti si ce vrea partenerul dvs.

Toata lumea are voie sa spuna „nu” sau „sa se opreasca” ori de cate ori doreste si oricine face sex cu nevoie sa respecte asta. De asemenea, este important sa stim ca consimtamantul pentru activitatea sexuala include atingerea genitala, sexul oral, penetrarea vaginala si penetrarea anala sau chiar anumite fantezii erotice.

Cum arata cu adevarat consimtamantul

Consimtamantul este ceva care iti aduce entuziasm. Inseamna sa faci ceva care iti ofera placere si care te face sa te simti mai mult decat confortabil. Consimtamantul include o comunicare clara, mai ales atunci cand nivelul activitatii sexuale se schimba. Aceasta inseamna sa spui „da” la o activitate sexuala specifica in care vrei sa te angajezi – totul, de la a merge in dormitor pana la a scoate camasa cuiva pana la sexul penetrativ – si a spune lucruri directe si sincere.

Limbajul corpului este important si joaca un rol extrem de important. Consimtamantul este specific. Acest lucru inseamna ca, daca cineva spune ca isi doreste ceva inseamna ca isi doreste strict acel lucru si nu altceva sau ceva in plus. Exemple in acest sens includ consimtamantul la sex oral, dar nu si penetrarea vaginala sau consimtamantul la sexul vaginal cu o ocazie si spunand nu cu o alta ocazie.

Consimtamantul in cupluri recunoaste si respecta faptul ca oamenii se pot razgandi, chiar si in mijlocul sexului. Consimtamantul este ceva care este dat liber si se intampla fara presiune sau manipulare. Nu ar trebui sa va asteptati niciodata sa faceti nimic din ceea ce nu doriti sa faceti si acelasi lucru este valabil si pentru partenerul dvs. sexual. Consimtamantul, din nou, nu se intampla niciodata cu presiune sau manipulare.

Nimeni nu ar trebui sa te astepti ca partenerul sa faca ceva care nu ii place. Nimeni nu datoreaza niciodata sexul unei persoane, sau anumite fantezii nici macar atunci cand vorbim de casatorie. Fiecare are dreptul de a alege ce isi doreste, cum isi doreste si cand isi doreste. Nu trebuie niciodata sa iti fortezi in vreun fel partenerul sa faca sex cu tine sau sa iti satisfaca o anumita fantezie daca el nu isi doreste acel lucru. Fiecare este liber sa faca doar ce isi doreste.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE