Banatul ramane fruncea: De ce sa devii model la un studio de videochat din Timisoara?

Timisoara a fost intotdeauna, din mai multe puncte de vedere, unul dintre cele mai moderne orase din Romania. Locuitorii afirma cu mandrie ca Banatu-i fruncea, iar acest lucru ramane valabil si atunci cand vorbim despre modelele de pe site-urile pentru adulti.

Intr-adevar, ocupatia de model de videochat in Timisoara se bucura de un real succes. Numeroase tinere din oras au ales sa desfasoare aceasta activitate, iar acum se felicita pentru ceea ce considera a fi cea mai buna decizie din viata lor. Iata cateva dintre avantajele de care se bucura!

Beneficiile de care ai parte

In primul rand, aceasta ocupatie se remarca prin castigurile impresionante, mult peste salariul mediu din Romania. In primele trei luni de activitate, fiecare model beneficiaza, la Studio 20, de un venit lunar garantat in valoare de 1.000 de euro! Apoi, pe masura ce se familiarizeaza cu domeniul si ii invata toate secretele, are mari sanse sa castige chiar mai mult.

Un alt avantaj major de care te bucuri cand faci videochat in Timisoara consta in faptul ca poti sa hotarasti singura in ce interval al zilei doresti sa lucrezi: dimineata, dupa-amiaza sau mai degraba seara. Astfel, iti va ramane timp pentru orice alte obligatii.

Trebuie amintit si faptul ca beneficiezi, la inceputul activitatii, de cursuri pentru a-ti imbunatati cunostintele de limba engleza si de cultura generala, precum si de machiaj. Toate aceste abilitati iti vor fi de real folos oriunde vei merge, mai tarziu.

model videochat Studio 20

Primul studio de videochat din Timisoara!

Studio 20 cu adresa in Piata Marasti a fost nu numai primul deschis in Banat, ci al patrulea din Romania, dupa doua studiouri din Bucuresti si unul din Cluj. Fiind situat intr-o locatie centrala, accesul este facil la orice ora pentru fetele care doresc sa faca videochat in Timisoara.

Are un design modern, luxuriant, reusind sa depaseasca orice pareri preconcepute despre o asemenea locatie. Fiecare camera are o tematica speciala, unica, pornind de la clasicul dormitor de printesa pana la o camera cu tematica de statie de politie si chiar un jacuzzi room. Astfel, modelelor le este usor sa indeplineasca orice fantezie a membrilor site-urilor de profil.

Daca doresti sa lucrezi aici sau doar sa faci o vizita pentru a vedea care este atmosfera, poti sa suni la telefon 0724 221 944 sau sa scrii un email la adresa [email protected]

Lux si rasfat, in Piata 700!

Succesul deosebit inregistrat de activitatea de videochat din Timisoara si numarul tot mai mare de femei care doresc sa lucreze in domeniu au facut necesara aparitia unui al doilea studio in oras. Locatia din Piata 700 ofera, de asemenea, accesibilitate si siguranta deplina.

Studio 20 Penthouse Timisoara este dotat cu o terasa spectaculoasa cu suprafata de 400 de metri, cu o panorama superba a orasului. Modelele pot sa beneficieze in orice moment de jacuzzi, sauna, outdoor lounge, teren de minigolf, semineu si, in general, de orice au nevoie pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii sau pentru a se relaxa.

Pentru a te convinge de toate aceste lucruri, poti sa faci o vizita pe strada Gheorghe Lazar, nr. 9, corp H, et. 4. De asemenea, poti contacta echipa la telefon 0786 560 058 sau printr-un email trimis la adresa [email protected].

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.studio20.ro!

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE