Andreea Marin Banica se muta peste hotare!

Decizia de a divorta de Stefan Banica Jr. este una definitiva si irevocabila, insa “zana” surprizelor mai are inca o surpriza pentru fani: se muta din Romania. De la anuntul divortului cei doi nu au facut nicio declaratie oficiala si nici nu vor sa faca din acest divort subiect de prima pagina a ziarelor prin declaratii rautacioase sau acuzatii aduse celuilalt.

Asa cum a scris si pe Facebook, Andreea va face multe schimbari in viata ei. Prima schimbare este divortul de cel care i-a fost alaturi, mai mult sau mai putin, timp de 9 ani de zile. A doua schimbare a fost renuntarea la functia de director editorial al revistei Business Woman. Ultima schimbare pe care vedeta si-o doreste se pare ca se afla peste hotare, asa cum a dat de inteles intr-un editorial scris chiar de ea si publicat in revista Business Woman.

„Dragele mele, nu o singură dată în cei 20 de ani de când trăiesc pe picioarele mele – căci mi-am început aventura când aveam 18 ani – spun „punct, e timpul schimbării”. Există ceva în mine ce ţine de intuiţie, de simţul momentului când e oportună o mişcare radicală, pentru că ştiu că mă aşteaptă un tren în care nu e chip să nu urc. […] Vă mulţumesc şi mă alătur vouă, de cealaltă parte a baricadei: rămân cititoare fidelă Business Woman. Uneori, însă, voi reveni în calitate de corespondent pentru evenimente speciale ce au loc mai cu seamă peste hotare, aducându-vă informaţii inedite” a scris Andreea Marin.

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE