Andreea Marin Banica a chemat ambulanta acasa!

Ieri, Andreea a avut parte de un moment nefericit. A trebuit sa apeleze la serviciul ambulantei pentru a primi ingrijiri medicale acasa. Celebra prezentatoare trebuia sa ajunga si la o emisiune, insa din pacate a trebuit sa anuleze totul.

“Acum ma simt mai bine. Este in regula, maine voi fi pe picioare. Din pacate, astazi eram invitata la emisiunea “Sinteza zilei”, insa nu pot sa ajung.”.

Se pare ca vedeta a avut o criza de gastrita din cauza unor mancaruri nu prea bine alese, insa se simte mult mai bine dupa vizita medicilor. “Am avut nevoie de niste perfuzii, sa ma repun pe picioare. Dupa o perioada mai grea de munca am avut o criza de stomac, am o gastrita mai veche si isi face de cap dupa o astfel de perioada. Sunt acasa, stau putin in pat azi si maine o sa fiu din nou pe metereze.

Nu, nu tin dieta asa cum s-a zvonit, nu asta e cauza crizei. Tin post, e cu totul altceva. Mananc mai multe legume, am baut niste must, de aici si fermentatie, si stare de rau. Am facut o greseala. Nu a fost placut, a fost o durere complicata, dar acum sunt ok, iar maine o sa fiu mai energica ca de obicei.”

Cele mai noi articole
DIN ACEEASI CATEGORIE